13 juli 2009

Nya äventyr väntar redan imorrn!

Idag har det varit uppehåll. Var och tränade igår så armarna är helt trasiga, SKÖNT!!
Trots att det bara blivit 4 träningsdagar på 2-3 veckor och inte alls en optimal kost så börjar det knaka i musklerna.

Vi har tröttnat på Kamala, för stunden varjefall. Bara varit hemma några dagar. Vaknar varje natt vid 04:20 av att det ska påminnas om att man inte får glömma sin religion. Det skriks ur högtalare på gögsta volym, samma fraser om och om i gen i flera minuter. Klockan 04:50 är det dags igen, å man blir ta me fan galen. Förut somnade vi inte förän efter 5 så då var det väl bara en galet irriterande grej men nu när man kommit isäng senst men hunnit somna så ska man vakna, och sen hinner man bara slumra in igen så är det dags. Jag fattar inte riktigt det där med påtvingad religion på det viset eller vad man ska kalla det. Kan inte folk ställa klockan och sätta på sig hörlurar och slå på sin iPod på högsla volym eller nåt i den stilen.

IMORRN FLYR VI till Koh Samui och kanske en tripp till Koh Tao. Vi får känna av läget där och sen får vi helt enkelt försöka ta beslut om hur vi ska göra med allt, ska man bo i Kamala får man väl köpa sig mark så långt från högtalarsystemet som det bara går. Vore det inte för ekonomiska intressen skulle jag inte fundera en sekund på att stanna i Kamala även fast det faktiskt är så att jag känner mig hemma här.
Bara tvätten hinner torka kan vi åka, så det finns en liten reservation till ändringar.
Vi får se helt enkelt.
Rumpan bävar oerhört inför den 300km långa vägen till Samui men det har en grym charm att ta sig fram på moppe på något vis. Ska bli ett besök på Suzuki i Maenam också för ägarboken har inte kommit och i förrgår ringde hon igen och frågade om den kommit utan att hon skickat i väg en ny som hon sagt dagarna innan att hon skulle göra direkt. Man säger då det!
Interesting...

1 kommentar:

Jens sa...

Gött att du kommit igång med bloggen nu igen. Bra uppdatering! Verkar som ni har det gött!

jensa