30 okt. 2009

www.TravelGuideThailand.net

Två inlägg på samma dag är inte dåligt.


Kom på att jag kan avslöja det jag hållit på med på senaste tiden och fortfarande har en hel del kvar att göra med. En trevlig nyhet som heter www.TravelGuideThailand.net .
Det är en sida som kommer vara som handen i handsken till alla som letar Thailand hotell till bästa pris och det vill väl de flesta (läs alla) göra. Det finns strand information och övrigt om platser som tex Phuket , Koh Samui , Bangkok , Koh Chang , Khao Lak , Koh Samet och mycket mer.

Informationen kommer att utökas med tiden och flera andra destinationer är inte helt färdiga. Det finns även information om Thailand väder och klimat och för den som tycker det är kul att försöka prata lite thai så finns Thailändska ord eller om man vill få lite klarhet i vad som gäller med olika Thailand visum så finns det att läsa om. Som sagt en hel del finns redan men mer kommer det att bli, men allting tar sin tid att få orning på, tex flygbokningsdelen är på gång men inte helt klar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser fram emot att besöka TravelGuideThailand. Tycker länkarna på förstasidan ser intressanta ut! När blir den klar så att man kan komma in på underliggande sidor?

Fakta sa...

Hej.

Sidan fungerar redan, inklusive underlänkar. Vissa destinationer saknar dock info men de flesta har det redan.

Även om sidan kommer växa mycket mer betydlgt mer djupgående information så finns det en hel del redan. Hotellbokningen fungerar och inom kort även flygbokning för Sverige.