28 nov. 2009

Samui får asfalts barn och klicka för Dog Rescue Center Samui

Javisst, nu är asfalten lagt i Lamai och fortsätter breda ut sig runt Koh Samui. Sweet bananas tycker jag.


Här var det svårt att komma ut. Det är huvudingången till det stora området bakom templet. Härär det ofta mer eller mindre kaos vissa tider på dygnet nr någon ska ut samtidigt som en annan ska in och med massor bilar bakom blir det svårt att backa. Att mötar är ju inte att fundera på. Arbetet medför stora köer som inte alla tycker är så roande. Jag undrar hur långt det sträcker sig....

Det går åt många lastbilslass med asfalt vill jag lova. Roande med den lilla kalabaliken runt omkring när bilar ska dirigeras från båda håll i tur och ordning. En lång sträcka är förberedd klar för att börja asfalteras.

Här plattas det till så det blir jämt och fint....men va tusan. Vem är det som kör ångvälten? Det skulle ju kunna vara tomten om man inte tittas så noga.


Dog Rescue Center här på Koh Samui gör ett ju ett toppenjobb med att hjälpa så många hundar och katten. Nu behöver dem lite klickhjälp för att vinna ett pris på 5000 euro. Så om du är för snål att donera lite så tryck åtminstone på den här länken och kryssa för Dig Rescue Center Samui (sidan är på tyska).
Scrolla ner på sidan för att hitta till den del där du ska kryssa i och glöm inte tyck på den grå knappen för att skicka din röst.




Då kan en sådan här liten stackare som inte alls mår bra och är rädd och skygg för allt mycket pga sin fruktansvärda hälsa.......


... återfå sin personlighet och bli så här vacker. Jo det är samma hund, tro det eller ej.

1 kommentar:

Mamma sa...

Helt ofattbart att det är samma hund.
Samma färg som Nala. Pussar från mig