17 jan. 2010

Så va den helgen över.

Ja då va det söndag eftermiddag, eller snarare kväll. I går blev det tennis vilket var riktigt kul, har inte spelat tennis på över en månad, kanske två till och med.


Annars har det inte häntvidare mycket. Momen fick ju medicin för 4 dagar sen tror jag det är. Vi åkte till Dog Rescue Center och ordnade det. Hon verkade på bättringsvägen redan å morgonen men redan dagen efter va hon sämre och nu har hon fått hosta, och ännu mer kladd i ögon. Oron att det är distemper är väl inte direkt liten. Igår slutade hon äta och har inte ätit på över 2 dygn nu men som tur är dricker hon åtminstone lite. Hon har varit så slö idag att ögonen bara rullat i huvet på henne när man tittat på henne det va då jag bestämde att vi skulle åka iväg. Nui fick komma hem lite tidigare än planerat.

Vi kom nyss hem från Dog Rescue i Chaweng där två brittiska tjejer som är veterinärer kikade på henne. Hon fick 3 sprutor och ny oral medicin. Annars va det en bra flytande form hon fick, 3 oliak av, bättre än tabletter, mycket smidigre att ge.

Imorgon bitti ska vi ta oss Till centret i Taling Ngam igen och göra ett snabbtest för att se om det är distemper eller bara en typ av kennel hosta/valpsjuka. Sen kommr hon få stanna där medan vi åker till Bangkok. Både Taling Ngam och Chaweng centret var sig lika., Nui tyckte dock det blev lite väl mycket hundar i Chaweng så hon gick ut. Dem skäller ju gärna och morrar och när em är 30 stycken kan man ju faktiskt tycka det är lite läskigt.

Bangkok planen har spruckigt ganska mycket redan, det fanns ingen bil att hyra så vi kunde ta oss dit några dagar innan så nu blir det bara fram och tillbaka. Det suger jävligt hårt ska jag säga. Om man ändå åker till Bangkok vill man ju passa på att ta ett par dagar där, men så blir det inte för min del. De bilar som finns annars har enbart försäkring som gäller på Samui, eller möjligtvis inom provinsen så det känns inte som ett alternativ.
Nui kommer nog stanna kvar några dagar och ta bussen tillbaka så hon får lite familjetid.

Inga kommentarer: